Tohle je moje smečka a mé aktivity s nimi 🙂

miluju agility, běhám canicross, chodím na cvičák a trénuji na výstavy

Jsem jak dítě v kroužcích 🙂 ale baví mě to

Moje holky se stále hádaly, co se mnou budou dělat, takže je toho trochu více 🙂 ale důležité je, že je i mě to baví. Pořád něco vymýšlejí, co by mi šlo, bohužel vše najednou dělat nemohu, takže prvně prý musím složit všechny potřebné zkoušky a pak můžu dělat i něco dalšího. Baví mě pullery, tak uvidíme, nechám se překvapit, co vymyslí. Jsem rád, že je o mně péče a že se mi věnují. Trávit společně čas volna je k nezaplacení a užíváme si to celá smečka. 

Agility a canicorss se Zuzi

Theo a agility, to je jeho, moc ho baví a ráda ho trénuji. Canicross nebyla jeho nejsilnější stránka, jelikož pořád koukal, kde je nějaká jeho fenečka. Na víkendovém soustředění se tak rozběhal, že jsem měla co dělat, abych to s ním uběhla. Za pár dní dostanu koloběžku tak doufám, že to spolu rozjedeme 🙂

Handling a výstavy se Sabi

Thea si trénuji pod vedením Kamila Gaidy a jeho skvělé dcery Klaudie. Na výstavách si ho taky sama vystavuji. Tréninky mě a Thea baví, je tam i zábava. Začátky ale byly pro nás nováčky těžké, nyní věřím, že jsem s Theem již sehraná dvojka. 

Cvičák a zkoušky se Sabi

Na cvičák chodíme již od štěněte, socializace Thea byla v prvních měsících života pro nás důležitá. Thea cvičák baví, i když musí poslouchat a učit se novým věcem, odměnou pro něho jsou pamlsky a hračky. Jsme již připraveni na zkoušky ZZO, ZZO1 a ZOP, jen najít termín :). 

Handling jiných psů Sabi

Moc mě baví trénování a výstavy psů, proto jsem se tomu začala věnovat. Trénuji Blechu, Wait, Kis, Brandu a Mufin

Canisterapie

Theo složil zkoušky z canisterapie a jelikož miluje děti, rádi bychom se věnovali canisterapii hlavně u dětí. Ale uvidíme, co nám osud přinese do cesty :). 

Přejít nahoru